vakgarage_29.jpg

Historie

Na jarenlang monteur en werkplaatschef van de plaatselijke Volvo dealer te zijn geweest, begon Bram Polderman in 1971 voor zichzelf. "Met een gereedschapkist en duizend gulden" zoals hij het zelf vertelde, begon Bram naast zijn woonhuis, op de oprit. Maar algauw was er meer ruimte nodig en huurde hij een halve bollenschuur van dhr. Beelen.

foto1.jpg

Snel daarna werd hij subdealer van Datsun (nu Nissan) en in oktober 1974 werd Polderman, als één van de eerste, Mitsubishi dealer. Dit voor Nederland nieuwe merk leverde de eerste Lancers in januari 1975. Als dealer werd de ruimte al weer snel te klein, en werd besloten tot nieuwbouw. In de loop der jaren is er nog tweemaal bijgebouwd en verbouwd.

foto2.jpg

In 1992 werd de éénmanszaak een vof, bestaande uit Bram Polderman, zijn dochter Carla van Aanholt-Polderman en zijn schoonzoon Frans van der Putten. Bram Polderman is in 2005 overleden.In november 2011 is bij Polderman Lisse begonnen met de verkoop van het merk Chevrolet. 

   foto3.jpg

Per 1 januari 2013 is Henkjan Klop toegetreden tot de vof. Carla, Frans en Henkjan zetten het bedrijf voort volgens de visie van Bram. Hierin staat de klant centraal, en wordt gewerkt in een overleg methode. Service en een goede voorlichting staan bij ons voorop!